EnergiWatch

Bredt flertal lander politisk aftale om biobrændstoffer

Regeringen har indgået en bred aftale om krav til iblanding af biogrændstoffer i benzin og diesel i 2021, mens forhandlinger om en langsigtet løsning er indledt.

Regeringen og klimaminister Dan Jørgensen (S) har indgået en aftale med et bredt udsnit af partier om en midlertidig forlængelse af iblandingskravet ind i 2021, mens en langsigtet løsning forhandles på plads. | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

En ny politisk aftale om biobrændstoffer for 2021 er netop faldet på plads mellem regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Konservative, Nye Borgerlige og Liberal Alliance. Det oplyser Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer krav til at forlænge det midlertidigt forhøjede krav til iblanding af biobrændstoffer i benzin og diesel. Aftalen gælder i 2020 og 2021, mens en mere langsigtet løsning fra 2022 nu er på tegnebrættet og forhandlinger om denne er sat igang, oplyser klima-, forsynings og energiminister Dan Jørgensen (S).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs