EnergiWatch

"Effektivitetskrav til elmonopoler er konservative"

Nye krav til elmonopoler om højere effektivitet er konservative, og de bør give Forsyningstilsynet anledning til at beskæftige sig mere indgående med interne handler i elkoncernerne, siger adm. direktør Jette Miller i De Frie Energiselskaber.

Foto: PR De Frie Energiselskaber

Forsyningstilsynets nye effektivitetskrav i indeværende år til en lang række elnetvirksomheder ser konservative ud og bør give anledning til, at tilsynet også begynder at beskæftige sig mere indgående med det potentiale, der knytter sig til de mange handler, som elkoncernerne laver med sig selv.

Det siger Jette Miller, adm. direktør i De Frie Energiselskaber, i en kommentar til Forsyningstilsynets afgørelse offentliggjort tirsdag, der sænker grænsen for, hvor mange penge 26 elnet-virksomheder med monopol på at levere strøm kan opkræve på elforbrugernes elregninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Welcons rekordomsætning barberer papirstynd profitmargin

Statssubsidieret stål fra Kina presser overskuddet hos den danske tårnleverandør i bund. Hvis EU vælger ikke at pålægge den kinesiske stål told i år, så forudser Welcon, at flere leverandører må lade livet. "Men det bliver ikke os," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs