EnergiWatch

Statoil overvejer nye solinvesteringer

Med et solanlæg på vej i Brasilien er Statoil allerede aktiv på solenergiområdet. Men satsningen kan blive mange gange større, vurderer selskabet.

Foto: Reni-DS

Det norske olie- og gasselskab Statoil vil intensivere jagten på en mere grøn profil. Det varsler selskabets direktør for New Energy Solutions, Irene Rummelhoff, i et interview med erhvervsmediet e24.no.

Statoil annoncerede i oktober sidste år, at man fremover også vil være solenergiproducent, lige som selskabet er godt på vej til at blive vindkraftproducent.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs