EnergiWatch

Storbanker ser skeptisk på NKT's indtjening i 2018

Det bliver svært for kabelforretningen at få et super duper år, vurderer analytiker.

Kabelforretningen NKT får problemer med at tjene penge nok i 2018, hvis ikke der snart bliver fyldt på med nye ordrer. Sådan lyder meldingen fra en række banker og analytikere, skriver Dagbladet Børsen.

Britiske Barclays mener, at NKT-aktien er overvurderet, og hos investeringsbanken ABG er man også usikker på den danske kabelvirksomheds evne til at præstere til næste år.

"Det er måske fair nok at sige allerede nu, at 2018 får svært ved at blive et super duper år for kabelforretningen," siger Casper Blom, senioranalytiker hos ABG til Dagbladet Børsen.

Michael Lyng, adm. direktør i NKT, ser dog rimeligt lyst på fremtiden.

"Der er projekter i markedet, som sagtens vil kunne påvirke omsætning og indtjening i 2018 – spørgsmålet er jo, om vi vinder de projekter," siger Michael Lyng.

Forsiden lige nu

Siemens Gamesa fusion har skabt stor intern uro

Den storstilede fusion af spanske Gamesa og dansk-tyske Siemens Wind Power har udviklet sig til et problembarn for en række ansatte i den nye vindmøllekæmpe. Interne magtkampe og store kulturelle omvæltninger betyder, at medarbejdere søger væk fra selskabet efter det, de oplever som et kaotisk ægteskab mellem de to virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere