EnergiWatch

Greenmobility fastholder forventning

Trods stort underskud i sit første regnskab som børsnoteret selskab holder den nye operatør af eldrevne delebiler fast i sine udmeldinger om året.

Foto: GreenMobility

Greenmobility, som opererer 400 eldrevne dele-bybiler i København, fastholder i sit første regnskab som børsnoteret selskab sine forventninger til hele 2017.

Selskabet omsatte i andet kvartal for 3 mio. kr. mod 1,1 mio. kr. i første kvartal, og antallet af kunder steg til 11.283 fra 6.294, fremgår det af regnskabet. Periodens resultat er opgjort til et underskud på 11,4 mio. kr., efter at første kvartal havde givet et underskud på 8,1 mio. kr.

"Det har været et travlt kvartal med betydelig tilgang af nye kunder. Vi har introduceret et nyt produkt, indgået nye erhvervsaftaler samt udvidet vores Zone og oprettet nye Hotspots for at øge tilgængeligheden for vores kunder. Samtidig gennemførte vi d. 16 juni vores børsintroduktion. Vi fortsætter med at udvikle og optimere vores forretning i København og sætter for alvor skub i vores internationale ekspansion," siger Torben Andersen.

Greenmobility blev børsnoteret på Nasdaq First North, juniorbørsen i København, med en tegningskurs på 150 kr. Siden er den lukket i intervallet mellem 144 kr. og 151 kr. Aktuelt ligger kursen i 148 kr., som var lukkekursen mandag.

Mere fra EnergiWatch

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en milliard. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs