EnergiWatch

Senvion laver aftale om fyringer: 700 kan miste jobbet

Der er landet en aftale med Senvions medarbejdere om de massefyringer, selskabet står foran. "Desværre er det ikke lykkedes os at blive enige om løsninger, hvor vi undgår lukninger," siger tillidsmand.

Foto: Senvion

Den tyske vindmølleproducent Senvion har indgået en aftale med en række fagforeninger om de kommende afskedigelser, selskabet planlægger at gennemføre. Det skriver en række medier.

Producenten forklarede i marts, at man som en del af et restruktureringsprogram ville indlede forhandlinger med foreninger om at nedlægge op mod 780 stillinger på sine fabrikker i Husum, Trampe og Bremerhaven. En sådan aftale er altså nu faldet på plads.

Det er endnu småt med detaljer om aftalen, men ifølge Renews vil offentligheden få kendskab til disse i løbet af de kommende dage.

"Desværre er det ikke lykkedes os at blive enige om løsninger, hvor vi undgår lukninger.Vi har dog været i stand til at forhandle os frem til at undgå en mængde fyringer," forklarer tillidsmand Bernhard Band, til Renews.

Dermed står det endnu ikke klart, hvor mange arbejdspladser, Senvion agter at nedlægge.

Sløjt regnskab rev 15 mia. af Siemens Gamesas værdi

Vestager anklager GE for vildledning i køb af dansk vingeproducent

Senvion henter tidligere olieboss ind som formand

Senvion bliver den første møllemager i Middelhavet

Forsiden lige nu

Aker BP finder mere olie end ventet i Nordsøen

Oliefeltet Frosk i den norske del af Nordsøen kan indeholde helt op til 60 mio. tønder olieækvivalenter, lyder det fra Aker BP, som næsten er færdige med boringen af en udforskningsbrønd.

Australsk TDC-bejler driver teleinfrastruktur flere steder i verden

Danske pensionskasser fortæller, at de vil købe TDC sammen med australske Macquarie, fordi den australske kapitalbank har "stor ekspertise" inden for infrastruktur. En gennemgang viser, at investeringsbanken er engageret i ni relevante selskaber, hvoraf TDC kender det ene særdeles godt.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere