EnergiWatch

Engie leder efter direktør i Skandinavien

Ingeniørdivisionen hos Engie Fabricom skal vokse sig større ud over kontorerne i Storbritannien. Selskabet får en ny division i Norge.

London Array

Franske Engie, det tidligere GDF Suez, har besluttet sig for at øge sin tilstedeværelse i Skandinavien. Det skriver Renews.

Koncernens datterselskab Engie Fabricom leverer blandt andet konsulentydelser til offshoreindustrien, og med en ny forretningsenhed i Norge skal selskabet for servicere kunder på eksempelvis havvindmøllemarkedet. Med det kigger selskabet også efter en ny direktør.

"Vi leder aktivt efter den rette person til at være CEO. Det skal være en, som kan underbygge Engies vækst i Norge på linje med gruppens ønsker," forklarer direktør Stefaan Devolder til Renews.

Engie Fabricom har i dag otte kontorer i England og Skotland.

Engie overvejer stort milliardopkøb af Innogy

Bruxelles graver dybere ned i Engies skatterabat

Portugal godkender 25 MW park med flydende møller

Finsk industrigigant køber sig ind i energilagring

Forsiden lige nu

Aker BP finder mere olie end ventet i Nordsøen

Oliefeltet Frosk i den norske del af Nordsøen kan indeholde helt op til 60 mio. tønder olieækvivalenter, lyder det fra Aker BP, som næsten er færdige med boringen af en udforskningsbrønd.

Australsk TDC-bejler driver teleinfrastruktur flere steder i verden

Danske pensionskasser fortæller, at de vil købe TDC sammen med australske Macquarie, fordi den australske kapitalbank har "stor ekspertise" inden for infrastruktur. En gennemgang viser, at investeringsbanken er engageret i ni relevante selskaber, hvoraf TDC kender det ene særdeles godt.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere