EnergiWatch

Nordex får opfølgningsordre på 66 megawatt i Australien

Det australske marked fortsætter med at kaste vindmøllebestillinger af sig. Senest går til tyske Nordex.

Den tyske vindmølleproducent Nordex har modtaget en opfølgningskontrakt på yderligere 22 stk. 3 megawatt-møller til det australske projekt Mount Gellibrand. Det fremgår af en meddelelse fra Nordex.

Ordren er afgivet af Acciona Energia, som tidligere havde bestilt 22 møller hos vindmølleproducenten til første fase af vindparken, som med den nye bestilling får en kapacitet på 132 megawatt, når den som ventet bliver idriftsat i juli 2018.

Nordex afskiber de nødvendige møllekomponenter til Australien i efteråret 2017, hvorefter Acciona Energi går i gang med at installere dem. En stor del af de 87-meter høje tårne til møllerne indkøbes dog lokalt, mens vingebladene produceres i Sydøstasien og nacellerne i Spanien.

Konsolidering blandt de store vindselskaber næsten afsluttet 

Vestas' brasilianske satsning kan blive ramt af svagere marked 

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs