EnergiWatch

Skotter speeder op i amerikansk havmøllekapløb

Havmøllemarkedet i USA udvikler sig dag for dag. Men mens markedet vokser bliver der også flere og flere der kæmper om de gode ben. Skotsk energiselskab vinder retten til at udvikle to enorme områder og indtager nu en teknisk førsteplads målt på potentielle MW.

Energiselskabet Scottish Power har vundet rettighederne til to gigantiske havvindmølleprojekter i USA, og selskabet vurderer nu, at det har den stærkeste pipeline af alle på området.

De to projekter inkluderer projektet Vineyard Wind på 1500 megawatt syd for Martha's Vineyard i Massachusetts og et unavngivent projekt i North Carolina, der kan få en kapacitet på op til 2500 megawatt. Der er dog ikke taget endelig beslutning fra hverken myndigheder eller projektrettigheders side om udbygningen de konkrete projekter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kuldechok medfører Nordens højeste elpris i otte år

Kuldens indtog efter gassens fravær viser sine første alvorlige tegn, hvor Finland har eksorbitant høje elpriser, Sverige starter oliekraftværker for at hjælpe Polen fra nedbrud og dieselkraftværker for at afbøde effekten af norsk straf.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs