EnergiWatch

Vestas har smag på mere i Kina

Der er kæmpe muligheder i Kina for Vestas, fortæller selskabets Vice President, der vil have en større bid af kagen.

Foto: Vestas

Vestas tror på, at der er store muligheder på det kinesiske vindmarked, som selskabet vil satse mere på i fremtiden.

Det skriver Børsen.

Der er kæmpe muligheder i Kina, og dem skal Vestas være bedre til at udnytte, fortæller Morten Dyrholm, der er Group Senior Vice President i Vestas, til avisen. I går kunne Vestas annoncere tre nye ordre på i alt 151 MW, og samlet set endte totalordren i 2016 på 490 MW.

Vestas lander tre ordrer i Kina

Men med Kinas mål om 210 GW frem mod 2020, giver håb om, at kagen er stor nok til, at Vestas kan erobre større bidder fra de lokale aktører som Goldwind og United Power, der dominere markedet.

"Vi er slet ikke mætte endnu og har store forventninger til årene, der kommer. Vores optimisme skyldes også, at det kinesiske marked er modnet, sådan at det ikke længere kun er kvantitet, der tæller, men også kvalitet. De er begyndt at se meget mere på, hvor meget vindmøllerne yder i forhold til investeringen. Og her står vi stærkt," siger Morten Dyrholm til avisen.

MHI Vestas indgår kæmpe ordreaftale i Holland

Vestas fejrer ny vingefabrik i Indien med hensigtsaftaler 

Mere fra EnergiWatch

DI advarer mod at ændre på aftale om CO2-afgift

Brancheorganisationen er langt fra tilfreds med, at Vismændene nu sår tvivl og skaber usikkerhed om CO2-afgiften på 750 kr. per ton udledt CO2. En højere CO2-afgift vil være ”gift for den grønne omstilling”, lyder advarslen videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs