EnergiWatch

Vindleverandør kæmper med bundlinjen

Omsætningen er gået frem med 15 pct., men kun regnskabstekniske ændringer redder et plus hjem på bundlinjen hos KP Komponenter, skriver Børsen.

Det lykkedes for KP Komponenter, der leverer komponenter til vindmøller og hydraulikindustrien, at løfte omsætningen med 15 pct., men det har ikke smittet af på overskuddet.

Det skriver Børsen.

Selskabet, der har den svenske kapitalfond Segulah som den største aktionær, kan se omsætningen stige til 472 mio. kr. Men selvom bundlinjen er blevet hjulpet på vej af regnskabstekniske ændringer, der har løftet resultatet med 12 mio. kr., lyder overskuddet på blot 5 mio. kr.

"Vi har haft fremgang i indtjeningen, men det skal blive bedre. Vi skal op på det tidligere indtjeningsniveau," siger adm. direktør Søren L. Husted til avisen.

Avisen skriver, at tallene ville have været røde på bundlinjen, hvis ikke afskrivningsperioden på nogle anlæg var blevet forlænget. Selskabet har måtte se sin vindmølleforretning skrumpe ind. For hvor den tidligere udgjorde halvdelen af volumen, er den i dag nede på en sjettedel.

Runevad ser kæmpe potentiale i komponentordrer

Jupiter og Bach Composite fusionerer

"Det ser ud til at ende lige som med Bestseller"

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere