Vattenfall: Situationen virker mere og mere håbløs

Sønderjylland har de seneste tre år stået for knap en halv procent af den danske vindudbygning, og tirsdag fik et projekt på 80MW så den politiske slagtekniv. Vattenfall ærgrer sig over usaglighed på lokalt plan, og manglende politisk opbakning på nationalt.
Nordex satte i 1999 Sønderjyllands største mølle op. Dog ikke denne 2,5MW-model, men en N60-maskine på 1,3MW. | Foto: Nordex
Nordex satte i 1999 Sønderjyllands største mølle op. Dog ikke denne 2,5MW-model, men en N60-maskine på 1,3MW. | Foto: Nordex

Tirsdag aften fulgte Henrik Kamp Justesen nøje med på Tønder Kommunes web-tv. Her kunne projektlederen på Vattenfalls planlagte vindmøllepark ved Haved, hvor 24 vindmøller skulle sættes op i kommunens nordvestligste hjørne, følge med live, da et flertal i kommunalbestyrelsen afvise projektet. Eller rettere høre lokalpolitikernes argumenter for slet ikke at sende lokalplan og miljørapport i høring.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også