EnergiWatch

Tønder dropper stort vindmølleprojekt

Der blev demonstreret og senere festet på rådhuset i Tønder tirsdag, efter kommunalbestyrelsen har besluttet sig for at hælde Vattenfalls vindmølleplaner i kommunen ned ad brættet.

Der er meldt vindmøller nej tak i Tønder Kommune, hvor Vattenfall ellers har lagt planer om en større vindmøllepark. Det skriver JydskeVestkysten Tønder onsdag.

Flankeret af en demonstrerende folkemængde besluttede kommunalbestyrelsen under et møde tirsdag aften nemlig at "trække i håndbremsen," som Socialdemokraternes Lars Rytter udlægger beslutningen om ikke at sende udkast til en lokalplan, et kommuneplantillæg og en miljørapport i høring.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs