EnergiWatch

Kriseramt mølleproducent annoncerer historisk ordre

Den tyske vindmølleproducent Nordex, hvis aktiekurs er styrtdykket den seneste uge, melder om sin største amerikansk ordre nogensinde.

Foto: PR Nordex

Nordex har modtaget en ordre på 285MW i USA. Den tyske vindmølleproducent har således annonceret, at selskabet har modtaget en ordre på installationen af 95 møller i 3MW-klassen til et projekt, hvor hverken navnet på parken eller kunden dog meldes ud i nærmere detaljer, end at det er en "stor international elleverandør". Det fremgår heller ikke, hvornår møllerne ventes at være installeret.

Under alle omstændigheder er det den største ordre, Nordex nogensinde har modtaget i USA. Efter flere års fravær er tyskerne atter gået ind i det amerikanske marked efter købet af den spanske producent Acciona, der sidste år blandt andet modtog en ordre på 228MW i Texas, der på tidspunktet var den største i fabrikantens amerikanske historie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs