EnergiWatch

Dansk vindudvikler føjer 215MW til porteføljen

Sjællændere øger volumenen med opkøb af to vindmølleforvaltere. Vækst er et overlevelseskrav i et stadig mere presset marked, siger direktør, der barsler med ny stor fond.

Foto: Örjan Hedblom, Svensk vindkraftförening

Sjællandske Momentum Gruppen udvider sin forretning betragteligt. Serviceselskabet, der gør sig i udvikling, salg og ikke mindst drift af sol- og vindmølleprojekter, har overtaget de to selskaber IWE og Wickmann Winds administrationsaftaler og dermed forvaltningen af omkring 215MW projekter i England, Tyskland og Sverige. En nødvendig udvikling konstaterer selskabets adm. direktør Kim Madsen.

"Volumen er det essentielle ved købet, for vi oplever helt klart et vagtskifte hen mod større og større enheder. Tingene bliver lagt sammen, og store spillere køber små spillere for at få synergierne ud af det. Den lille spiller har ikke en Kinamands chance længere," siger han om end med et lille forbehold.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted-direktør stopper

Declan Flanagan, ansvarlig for Ørsteds onshore-forretning, har opsagt sin stilling efter tre år. Han har brug for forandring, lyder det.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs