EnergiWatch

KK Group lader op til global ekspansion efter salg

Der skal oprettes produktion uden for Europa, og KK Group skal være den største i klassen blandt leverandører af elektriske systemer til vindmøller. 

Det er et livsværk, der nu får nye ejere, når midtjyske KK Group overgår til kapitalfonden Solix. Både for den hidtidige hovedejer, PKA Pension, der forlader selskabet efter mere end 30 år. Og ikke mindst for direktør Tommy Gundelund Jespersen, der har været i virksomheden siden 2004, og indtil i går var medejer med en ejerandel på 15 procent.

Selskabet, der omsatte for 1,2 mia. kroner i 2014/15, oplyser ikke, hvad Solix har måtte betale for at blive ejer. Men en værdiansætning på omkring 1 mia. kroner har været fremme i medierne. Tommy Gundelund Jespersen ønsker da heller ikke oplyse, hvad han har fået for sin del. Men understreger, at han ser meget frem til at fortsætte i selskabet under de nye ejere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs