EnergiWatch

Vestas fyrer for fremtiden

Afskedigelsen af 350 jyske ansatte skyldes ikke lavere aktivitet, fastslår Vestas. Fabrikanten vil dog ikke sige, hvor produktionen i stedet skal foregå – eller om en større del skal outsources.

Foto: GRAVERSEN ANITA/POLFOTO/arkiv

Nogle gange er det lettere at udtrykke, hvad en handling i hvert fald ikke er udtryk for. Det gælder således for den beslutning om at fyre omkring 350 mand på vingefabrikken i Lem, som Vestas annoncerede onsdag morgen.

For det er ikke et udtryk om, at vindmølleproducenten forventer lavere aktivitet hverken globalt eller i Europa, fastslog Vestas' kommunikationschef, Morten Dyrholm, på et pressemøde efter meddelelsen. Det er heller ikke fordi Vestas er på vej mod at udfase sin produktion i Danmark. Og det er absolut heller ikke et signal i forbindelse med det aktuelle politiske klima herhjemme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs