EnergiWatch

Vestas' Runevad med på prestigefyldt topboss-liste

Fortune hylder Anders Runevad for at have ført en hård hånd i vindmølleproducentens "altruistiske mission" og inkluderer ham på listen over årets forretningsfolk.

Foto: KRABBE LARS/POLFOTO

Vestas har fået et tiltrængt skulderklap fra USA. Efter et par turbulente uger, hvor vindmølleproducenten først fik klø på aktiemarkedet for et eller i hvert fald umiddelbart stærkt kvartalsregnskab, og dernæst for at amerikanerne valgte Donald Trump til præsident, får fabrikanten ros for at have en god topchef.

Fortune rangerer således Anders Runevad blandt verdens 50 aktuelt bedste virksomhedsledere. Det amerikanske erhvervsmagasin placerer Vestas' adm. direktør som nummer 28 på sin nye liste over Businesspeople of the Year. Svenskeren kommer ikke blot i selskab med the usual suspects som Facebooks Mark Zuckerberg og Apples Tim Cook, men også blandt andet direktøren for Uber, Travis Kalanick.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs