EnergiWatch

Siemens vælger datter til britisk storpark

Dansk servicerederi skal installere de mere end 100 vindmøller på den britiske havmøllepark East Anglia One.

A2Sea har sikret sig installationsopgaven på havmølleparken East Anglia One. Det er projektets mølleleverandør – og A2Seas medejer – Siemens, der har hyret det danske servicerederi til at installerede de 102 7MW-møller til det 714MW store projekt, der er ejet af Iberdrola-selskabet ScottishPower Renewables.

"A2Sea er meget stolt over at tage del i opførelsen af denne omfattende havmøllepark. Vi har tidligere arbejdet med ScottishPower Renewables og Siemens Wind Power på West of Duddon Sands-havmølleparken, og jeg er sikker på, at ved at levere vores kompetente og erfarne mandskab såvel på land som offshore, sikrer vi produktlevering både til tiden, inden for budget og frem for alt på en sikker måde," siger A2Seas adm. direktør Jens Frederik Hansen i en meddelelse.

Det er rederiets fartøj Sea Challanger, der fra 2019 skal anvendes til installeringen af de godt 100 havmøller. Møllerne kommer til at udgå fra Siemens fabrikker i henholdsvis Cuxhaven og Hull og parken forventes at være i drift i 2020.

Siemens bekræfter sin største havmøllekontrakt

Medie: Dong pønser på frasalg af A2Sea

A2Sea får kontrakt på Horns Rev

A2Sea indkasserer trecifret millionunderskud i 2015

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs