EnergiWatch

Jysk vindudvikler kan skimte mål om 1.000 MW

Et stigende behov for grøn omstilling og en stabiliseret strømpris i Norden skaber optimisme hos projektudvikleren Eurowind på trods af tilbagegang på bundlinjen.

Salget af afsluttede vindprojekter har været på et lavere niveau i regnskabsåret 2015/2016 hos udvikleren Eurowind, end hvad der var tilfældet i årene før. Men alligevel er troen på fremtiden stærk hos selskabets adm. direktør, Jens Rasmussen.

"Vi kommer ud med et overskud efter skat på 3,8 mio. euro. Det er ganske vist klart mindre end året før, men det var også, hvad vi budgetterede med, og jeg anser det som tilfredsstillende. De forløbende år har vi haft en række store frasalg af egenudviklede projekter, hvor avancen var rigtig pæn. Det har helt som planlagt været mindre i 2015/2016, hvor vi har solgt tilkøbte projektrettigheder, hvilket udløser lavere avance," siger Jens Rasmussen til EnergiWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Sverige fyrer op for olien før tid

Svenskerne har med store problemer i strømforsyningen været nødt til at sætte gang i oliekraftværket Karlshamn længe før, kulden for alvor er kommet til landet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs