EnergiWatch

Hver anden vindforretning går med opkøbstanker

Mere end halvdelen af den danske vindindustris leverandører forventer at købe op eller fusionere over det kommende år. Der kigges især mod udlandet.

For to uger siden lød startskuddet til det, der står til at blive det største opkøb nogensinde involverende en leverandør i den danske vindindustri. Men selv om GE's købstilbud på 11,2 mia. kr. for LM Wind Power rent nominelt næppe bliver overgået lige med det første, vil salget af vingeproducenten næppe blive den sidste handel i laget under mølleproducenterne.

Mere end hver anden leverandør forventer således at deltage i enten fusion eller opkøb i det kommende år. Det viser en ny analyse, Vindmølleindustrien har foretaget af den danske leverandørkæde, og hvor mere end 100 virksomheder inden for især produktion men også en række øvrige grene af vindindustrien har svaret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kanslerkandidat bringer Vestas-lussing ind i valgkamp

Efter en tysk valgkamp, hvor klima har fyldt alt og ingenting, kastede Vestas mod slutningen en granat, der gav genlyd med kritik af mølleproducenten for dårlig stil og dårlig timing, samt af regeringen for en dårlig energipolitik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs