EnergiWatch

Vestas scorer kinesisk hattrick

For tredje gang i år har vindmølleproducenten fået en kinesisk bestilling på nøjagtigt samme størrelse – men fra tre forskellige kunder.

Vestas kan lægge yderligere knap et halvt hundrede megawatt til årets ordrebunke. Eller mere præcist 48MW, der er den kapacitet, en ny kinesisk ordre lyder på i en meddelelse fra vindmølleproducenten.

Det er tredje gang, at Vestas annoncerer en ordre på netop den størrelse til det kinesiske marked. Modsat de to foregående ordrer nævnes det dog ret atypisk hverken mølletype eller -antal, men et bud kunne være, at der var tale om 24 styks V110 2MW-møller – det var i hvert fald tilfældet ved de øvrige ordrer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs