EnergiWatch

Dongs amerikanske vindeventyr vil forgylde europæiske leverandører

Den amerikanske havvindmøllesektor er ved at blive født, og når barneårene kommer, vil det ske med stor støtte fra de europæiske selskaber, siger Dong. Det kan medføre højere omkostninger på projekterne, men energiselskabet mener, at markedet for underleverandører hurtigt vil tiltrække nye investeringer på kontinentet.

A2Sea har installeret møllerne til den tyske havmøllepark Gode Wind. Selskabet får dog svært ved at skaffe sine fartøjer arbejde i USA.

BOSTON: Når den allerførste amerikanske havvindmøllepark inden længe står klar til brug, så er det på mange måder et multikulturelt barn.

Block Island på 30 MW i Rhode Island er blevet rost og hædret for at vise vejen for en sektor, der står på tærsklen til et gennembrud på kontinentet, men det til trods, så vil det være en tilsnigelse af de større at kalde parken for "Made in The USA."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Sverige fyrer op for olien før tid

Svenskerne har med store problemer i strømforsyningen været nødt til at sætte gang i oliekraftværket Karlshamn længe før, kulden for alvor er kommet til landet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs