EnergiWatch

Danmarks grønne brand bag nyt Vestas-gennembrud

Vestas mener ikke, at regeringen er i gang med at ødelægge Danmarks image og hilser debatten om grønne omkostninger velkomment. Men man skal kunne stole på politiske forlig.

Rigtigt mange indonesere var til stede på Amager mandag for at underskrive en aftale om landets måske første vindmøllepark. Der er dog også en enkelt deltager fra Vestas med på billedet - chefen for Sydøstasien, Chris Beaufait er nummer fem fra højre.

Det Maritime Ungdomshus på Amager er en pæn bygning. Det blev opført for en snes år siden som led i et kvarterløft af det noget slidte, industrielle område på den amarkanske østkyst, og med sit organisk bølgende trætag og udsigten ud over Øresund tager det sig da også godt ud.

Alligevel forekom beliggenheden en anelse atypisk for den forsamling, der var til stede mandag morgen. De umiddelbare hovedpersoner var Rini Soemarno og Tim Russell; henholdsvis Indonesiens minister for statsejede virksomheder og den indonesiske landechef for kapitalfonden Equis. Anledningen var, at de to skulle underskrive en aftalen om at opføre en vindmøllepark i det sydøstasiatiske land.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs