EnergiWatch

Vattenfall bekræfter Vestas-ordre

Det svenske energiselskab har cementeret sin beslutning om at opføre vindmøllepark, hvor V164'eren står til at skulle boostes til 8,4MW.

Det svenske energiselskab Vattenfall kommer i dag med halvårsregnskab. I den modsatte ende af verden ventes den amerikanske spradebasse Donald Trump ligeledes i dag formelt at  acceptere udpegningen som præsidentkandidat for republikanerne.

Hvilken af disse begivenheder, der har været udslagsgivende, skal være uvist. Men i hvert fald har Vattenfall truffet endelig investeringsbeslutning om at opføre den 92,4MW store havmøllepark med det prunkløse navn European Offshore Wind Deployment Centre (EOWDC) ud for Aberdeens kyst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs