EnergiWatch

Små 1000 nye Vestas-ansatte i 1. kvartal

Kriseårene med fyringsrunder i Vestas synes evigheder siden. Selskabet voksede til 21.449 ansatte i løbet af 1. kvartal.

HR-afdelingen har hænderne fulde hos Vestas. Alene i årets første kvartal skulle Vestas byde velkommen til 942 nye ansatte. Dermed er Vestas nu oppe på at beskæftige 21.449 ansatte.

Tallene snyder dog en smule. For ud af de 942 er de små 400 i og for sig ikke nye ansatte. De 400 fulgte med over i Vestas, da selskabet i januar købte den tyske serviceleverandør Availon Holding. Så netto har Vestas ansat lidt over 500 nye medarbejdere i 1. kvartal.

Det er blot fire år siden, at Vestas gennemførte omfattende fyringsrunder i Danmark. Ved udgangen af 2012 var der under 19.000 ansatte i Vestas. Et tal der de senere år blot er vokset.

Vestas tjener mere, men omsætning falder

Vestas får pæn finsk ordre i Sverige

Forsiden lige nu

NKT-formand: Stort arbejde at genvinde investorernes tillid

Med udsigt til et elendigt 2018 – og sandsynligvis et rædselsfuldt 2019 – skal alle kræfter nu sættes ind på at gøre NKT lettere at forstå for investorerne. Samtidig skal selskabet vinde svære kampe om lukrative ordrer, lyder det fra formand.

Goldwind matcher Siemens Gamesa i Kina

Den kinesiske mølleproducent introducerer markant opgradering af satsningen til søs med tre nye havmøller, mens også en landmølle til lave vindforhold føjes til porteføljen.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere