EnergiWatch

Vestas: Regioner er blevet bedre integreret

Arbejdet med at få de forskellige arme i den danske vindmøllekæmpe til at arbejde bedre sammen er gået godt i 2015, siger selskabets bestyrelsesforman, Bert Nordberg.

Foto: Vestas

Stram styring af omkostninger og investeringer har banet vejen for stærk indtjeningsfremgang hos vindmølleproducenten Vestas, der som organisation med sine forskellige regioner også er blevet bedre integreret. Det siger Vestas' bestyrelsesformand, Bert Nordberg, i et interview med Ritzau Finans.

"Vi har fortsat processen med stram kontrol med omkostninger og investeringer, og samtidig har vi været i stand til at vokse profitabelt," siger Nordberg om nogle af højdepunkterne i 2015, hvor selskabet satte rekord for både omsætning, indtjening og ordreindgang.

Vestas ransaget af skat

"Vi har virkelig formået at få de forskellige regioner i selskabet integreret i virksomhedens overordnede regnskab og få inkorporeret en fælles forståelse i forhold til koncernens samlede indtjening. Så jeg er meget tilfreds med året, og det har været en stor tilfredsstillelse at arbejde med organisationen," uddyber han.

Vestas: "Vi er stærkere end nogensinde før"

Vestas bekræfter ransagning af kontorer i Tyskland i skattesag

Vestas' banemænd får statshjælp til globalt angreb

 

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs