EnergiWatch

Siemens sprænger ordrebøgerne hos dansk vingespecialist

Der skal ansættes nye folk i selskabet, der kan se frem til travlhed det næste halvandet år.

Netop før påskefrokosttid får den familieejede virksomhed Ventherm fra Broby på Fyn sin ordrebog fedet kratfigt op af vindmølleproducenten Siemens. Det skriver Fyens Stifttidende onsdag.

Vindmøllekæmpen har lagt en ordre, der ifølge avisens oplysninger er "på den gode side af 50 millioner kroner", og det er den største i selskabets historie. Det udløser et ansættelsesboom i selskabet, der skal overfladebehandle vindmøllevinger.

"Vi er i dag omkring 20 mand, og frem til midten af 2017, hvor sidste del af ordren leveres, skal vi bruge 20 mand flere, altså en fordobling," siger Allan Hansen, der er en af selskabets to indehavere, til avisen.

Omkring havdelen af de nye arbejdsplader kommer til at ligge i Broby, men en del af ydelsen kommer til at foregå på en ny fabrik i Marokko. Ventherm fik i det forskudte regnskabsår 2014 til 2015 et overskud op 1,7 mio. kr.

Dansk vind-leverandør tilbage i topform

Ét uheld tidoblede spildstatistik hos Maersk Drilling

Analytikere: Offshorerederier nedskriver for lidt

Er bunden nået? Olieprisen stiger for stjette dag i træk

Forsiden lige nu

Siemens Gamesa fusion har skabt stor intern uro

Den storstilede fusion af spanske Gamesa og dansk-tyske Siemens Wind Power har udviklet sig til et problembarn for en række ansatte i den nye vindmøllekæmpe. Interne magtkampe og store kulturelle omvæltninger betyder, at medarbejdere søger væk fra selskabet efter det, de oplever som et kaotisk ægteskab mellem de to virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere