EnergiWatch

LM Wind Power i plus efter seks år med underskud

Trods trecifret milliontab i Brasilien og fortsat arbejde med at folde vingerne helt ud i USA leverede vingeproducenten plus og stor vækst i omsætningen i 2015.

Foto: LM Wind Power

Det er ikke sket siden LM Wind Powers første leveår i 2009. Men i 2015 kommer vingeproducenten atter til at levere et plus på bundlinjen, viser den foreløbige opgørelse for året, der lanceres i forbindelse med regnskabet for årets fjerde kvartal. Her nås der frem til et plus på 5,9 mio. euro (44 mio. kr.) for året mod et minus på 9,1 mio. euro (67,9 mio. kr.) sidste år. Driftsmarginen lander på 3 pct. mod 1 pct. året før.

En del af årsagen til den fortsat lidet imponerende overskudsgrad er dog rettelig også den fortsat hastigt voksende omsætning. Sidste år rundede toplinjen 750 mio. euro (5,6 mia. kr.), hvilket ikke blot er en stigning på mere end 50 pct. på to år, men samtidig også den højeste omsætning siden før finanskrisen - inklusiv årene før 2013, hvor Svendborg Brakes var en del af butikken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs