EnergiWatch

GE havde stærk ordreindgang i december

Den amerikanske vindproducent havde en solid julemåned.

Foto: GE

Vindmølleforretningen hos det amerikanske industrikonglomerat General Electric (GE), der hører under GE Renewable Energy, havde en god afslutning på 2015 i forhold til ordreindgang.

I julemåneden sikrede selskabet sig faste og ubetingede ordrer på levering af møller til 20 projekter med en samlet kapacitet på 1,4 gigawatt (GW), fremgår det af en meddelelse fra selskabet.

Omkring halvdelen af de planlagte 1,4 GW er til opsætning uden for USA, herunder i Brasilien, Indien, Frankrig, Tyskland og Storbritannien.

"Vi fortsætter med at fokusere på at drive en global vækst i vores forretning, hvilket reflekteres af det internationale omfang af disse aftaler. Det glæder os, at vores kunder anvender vores nyeste hardware- og softwaremølleteknologier, og vi har opbygget en stærk ordrebog gående ind i 2016," siger Anne McEntee, som er administrerende direktør for GE's onshore vindmølleforretning.

Kina gik vind-amok i 2015

15-årig udvidelse af serviceaftale for Vestas i USA

Danskere henter rekordordre på Siemens-park

Efter succes med vinddata: Vestas køber ny supercomputer

Forsiden lige nu

Schlumberger og Subsea 7 laver nyt samarbejde

De to offshoreserviceselskaber Schlumberger og Subsea 7 er i forhandlinger om et nyt joint venture, der skal bygge videre på et eksisterende samarbejde om at tilbyde services både på og under vandoverfladen.

Hvem er Årets Energibombe?

Energiselskabet Aura har lavet en ny pris, der skal uddeles til ”en ildsjæl” blandt selskabets andelshavere.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere