EnergiWatch

Tidligere Vestas-formand klar til børseventyr

Ejvind Sandal sidder for bordenden for selskab, der har planer om børsnotering - måske i England.

Foto: Ciel et Terre

Selskabet Nordic Solar Energy, der har Ejvind Sandal som bestyrelsesformand, planlægger at gå på børsen. Det skriver Berlingske Business.

”Vores mål er at lave en børsnotering. Det behøver ikke at være i København, men det kunne sagtens blive i England, som er meget glad for solenergi. Der er investeret mange, mange milliarder i engelsk solenergi over de sidste tre-fire år,« siger Nikolaj Hoff, direktør i Nordic Solar Energy, til mediet.

Siden Ejvind Sandal sammen med den tidligere adm. direktør Johannes Poulsen forlod Vestas, han harn bl.a. været særdeles kritisk over for den nye Vestas-ledelse og dens politianmeldelse af vindmøllefirmaets tidligere direktør i Centraleuropa, Hans Jørn Rieks, som i dag er ansat i Siemens Wind Power, og tidligere finansdirektør Henrik Nørremark.

Nordic Solar Energy blevblev stiftet i 2010 og investerer i europæiske solcelleparker.

Forsiden lige nu

Velux-chef jagter fortsat opkøb

Det helt store opkøb udeblev i 2017, men direktøren i VKR Holding garanterer, at det fortsat er planen at vokse både organisk og gennem opkøb.

Endnu et Maersk-skib ramt af brand i container

Endnu et Maersk-skib, Maersk Kensington, er blevet ramt af en brand i en container torsdag aften. Branden er under kontrol, og alle besætningsmedlemmer er i sikkerhed. Indtil videre tyder det ikke på, at der er sammenhæng med ulykken på Maersk Honam.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere