EnergiWatch

Goldwind tjener langt mere

Kinas største vindmølleproducent er på vej mod et rekordresultat.

Foto: Goldwind

Den kinesiske vindmølleproducent Goldwind, der er landets største af sin slags, har udsigt til en stor fremgang på bundlinjen som følge af en stærk efterspørgsel og god fart på igangværende projekter.

Goldwind venter ifølge Bloomberg News, at bundlinjen i de første seks måneder af 2015 vil blive løftet med 250-300 pct. i forhold til 2014, hvor indtjeningen løb op i 330,7 mio yuan (360 mio. kr.), hedder det i en meddelelse fra torsdag.

Det kinesiske selskab begrunder blandt opjusteringen med, at der har været stor efterspørgsel efter vindmøller, ligesom en række projekter er skredet hurtigere frem end forventet.

Opjusteringen har givet et markant løft til Goldwind-aktien, der er steget hele 15,4 pct. på børsen i Hongkong, hvilket dog også skal ses i lyset af en massiv fremgang i Asien generelt.

Alstom mapper havvindmøllekontrakt på 400 megewatt 

Goldwind skal bygge stort i Australien 

Mere fra EnergiWatch

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en milliard. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs