EnergiWatch

Storbritannien vil fastholde offshore-subsidier

Selvom regeringen ønsker at udfase støtten til landvindmøller et år tidligere end hidtil, så ser man stadig velvilligt på havvindmølleprojekter.

De britiske subsidier til havvindmøller kommer til at fortsætte uforandret. Det sagde den britiske energiminister Amber Rudd mandag, ifølge Windpower Monthly, i det britiske parlament.

I sidste uge kom det frem, at den britiske regering planlægger at ophøre støtteordningen til opførelse af landvindmøller et år tidligere end beregnet.

"Vi har nok onshore vind i pipelinen, inklusive de projekter, der har opnået godkendelse, til at møde vores krav. Uden indgriben ville vi sandsynligvis ramme over," sagde Rudd i parlamentet ifølge Windpower Monthly.

"Vi kunne ende op med mere onshore vind, end vi har råd til, hvilket enten kunne føre til højere elregninger til forbrugerne, eller at andre vedvarende energiteknologier som offshore vind mistede støtte," sagde den britiske energiminister.

Mere fra EnergiWatch

IEA: Atomkraft kan stå til at få comeback

I takt med at verden skal finde måder at takle den verserende energikrise på, har energikilder som atomkraft gode muligheder for at spille en signifikant rolle, lyder budskabet fra Det Internationale Energiagentur (IEA) i dugfrisk rapport.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs