EnergiWatch

KK Wind runder milliarden

Stor fremgang i både omsætning og på bundlinjen for KK Wind.

- | Foto: kk wind solutions

KK Wind Solutions, der er én af de store leverandører af styringselektronik til vindmøller, har passeret den første mia. kr. i omsætning og vil nå den anden på bare to år. Samtidig kan selskabet notere sig en stærk bundlinje, med et resultat før skat på over 100 mio. kr. Det er mere end en fordobling på et år, skriver Børsen.

"Vi laver komplette styringsløsninger, systemleverancer, så vores kunder – vindmølleproducenterne, der laver nye møller – kan nedsætte antallet af leverandører. Vi tager så at sige en større andel af mølleprojekterne," siger adm. direktør i KK Wind Solutions, Tommy Gundelund Jespersen, til Børsen.

Samtidig er virksomheden vokset kraftigt på service af eksisterende møller, hvor KK bl.a. har fået Dong ind som en ny kunde. Det forventer Tommy Gundelund bliver stort.

Jysk vindleverandør tager udviklingsindsats hjem 

KK Wind Solutions nærmer sig overskud i Kina 

Mere fra EnergiWatch

IEA: Atomkraft kan stå til at få comeback

I takt med at verden skal finde måder at takle den verserende energikrise på, har energikilder som atomkraft gode muligheder for at spille en signifikant rolle, lyder budskabet fra Det Internationale Energiagentur (IEA) i dugfrisk rapport.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs