EnergiWatch

Suzlon stiger igen på salgsrygter

Trods tidligere afvisninger fra Suzlon selv er der nu igen rygter om et salg af datterselskabet Senvion.

Endnu en gang er indiske Suzlon Energys aktie på himmelfart efter rygter om et forestående salg af datterselskabet Senvion.

Den indiske avis Economic Times skriver mandag, at Suzlon forhandler med den amerikanske kapitalfond Centerbridge Partners om et salg af Senvion, tidligere kendt som Repower, for omkring 1 mia. euro.

Vindmølleproducenten Suzlon er stærkt gældsplaget og har derfor flere gange været rygtet på vej til at skaffe sig af med Senvion, enten via et salg eller i form af en børsnotering. Selskabet har dog afvist rygterne, og det er også tilfældet mandag, dog ikke i særlig klare termer.

Senvion-salg kan åbne Europa for kineserne

"Selskabets bestyrelse har ikke godkendt sådan en handel, og selskabet fortsætter med aktivt at afsøge en række muligheder for gældshåndtering," skriver Suzlon i en kortfattet meddelelse til fondsbørsen.

Investorerne lader dog til at sætte sin lid til rygterne, og Suzlon-aktien stiger 8,6 pct. til 17,49 rupees på børsen i Mumbai.

Så sent som for to uger siden steg aktien 9 pct. på lignende rygter, som også dengang blev afvist af Suzlon-ledelsen.

Suzlon er en af Vestas' konkurrenter, især på det indiske marked, mens Senvion er blandt de største spillere på det tyske marked, både on- og offshore.

Dansk topchef stopper hos Suzlon - bliver finansdirektør hos Energi Danmark

Suzlon: Rygter om Senvion-salg er grundløse, falske og spekulative

Medie: Suzlon tæt på salg af Senvion

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs