EnergiWatch

Vestas får stor amerikansk serviceaftale

De næste 15 år skal Vestas lavere service til en stor vindpark i Maine, USA.

Den nordamerikanske energiselskab, TransCanada, er åbenbart mere end tilfreds med den service, de hidtil har modtaget fra danske Vestas. I hvert fald har TransCanada netop indgået en aftale med Vestas om en 15-årig service-aftale på den 132 MW store vincpark Kibby Wind i staten Maine i det nordøstlige USA.

Kibby Wind består af 44 V90-møller og har været i drift siden 2009. Vestas har taget sig af service på parken de første fem år - og får altså nu forlænget aftalen med 15 år.

Gælder i hele levetiden

Dermed skal Vestas stå for service af parken i hele dens forventede 20-årige levetid.

"Aftalen viser at forholdet mellem TransCanada og Vestas udvikler sig. Vores mål er at opretholde et forhold til alle de vindprojekter vi leverer, i hele deres levetid. Vi er glade for, at TransCanada har givet os muligheden her," siger Chris Brown, direktør for Vestas' salg i USA og Canada.

Vestas sælger 50 MW i Kina 

Jysk Vestas-mølle tabte vingerne 

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs