EnergiWatch

Iberdrola sælger for at gå på opkøb i USA

JP Morgan skal sælge Iberdrolas udenlandske aktiver inden for vedvarende energi for at give spanierne råd til amerikanske opkøb.

Foto: iberdrola

Det spanske energiselskab Iberdrola har hyret JPMorgan Chase & Co til at finde købere til nogle af selskabets udenlandske vedvarende energiaktiver for op til 2 mia. euro.

Pengene skal bruges til at finansiere et opkøb på det amerikanske marked, siger kilder med kendskab til sagen til Reuters.

"Iberdrola ser på et opkøb i USA. De sælger ikke noget, medmindre de har et passende opkøbsmål," lyder det fra en af kilderne.

Reuters tilføjer, at Iberdrola er blevet nævnt som mulig bejler til elektricitetsselskabet Cleco Corp fra Louisiana og Texas-selskabet Oncor.

Iberdrola får smæk af selskabets grønne gren

Iberdrola skal bygge vindpark på 50 MW i Honduras

Mere fra EnergiWatch

EKF-lån står bag stor australsk ordre til Vestas

Den danske mølleproducent skal levere 122 møller til et projekt i Australien, som EKF Danmarks Eksportkredit har ydet et milliardstort lån til. Der er tale om et projekt, hvor man har tænkt kreativt undervejs, fortæller direktør i EKF Danmarks Eksportkredit.

De grønne bæredygtige fonde er også sorte

I Danmark har 109 ud af de i alt 244 grønne såkaldte artikel 9-fonde placeret kundernes penge i selskaber, der baserer dele af sin forretning på fossil energi eller flyindustrien, skriver Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs