EnergiWatch

Endnu en kinesisk vindkæmpe viser fremgang

Fredag i sidste uge meldte Kinas største vindmølleproducent Goldwind om fremgang i første halvår. Nu følger Ming Yang trop.

Foto: LM Wind Power

Det kinesiske vindmølleselskab China Ming Yang Wind Power Group havde fremgang og leverede et lille overskud i andet i andet kvartal.

Ming Yang satte i alt 190 møller op i kvartalet med en samlet kapacitet på 303,5 MW. Det var en stigning på 88,5 pct. fra 161 MW i samme periode året før. Omsætningen steg til 935,6 mio. yuan, svarende til godt 850 mio. kr., fra 537,4 mio. yuan sidste år.

Bruttoresultatet blev forbedret til 123,5 mio. yuan fra 66,1 mio. euro, og efter skat er der 11,8 mio. yuan tilbage, hvilket ligeledes er en forbedring fra sidste års tab på 7,4 mio. yuan.

Blandt kvartalets højdepunkter nævner Ming Yang, at der i juni blev indgået en foreløbig aftale med Marin Energitestcenter om at rejse en 6 MW havmølle ud for kysten af øen Karnøy i Norge.

Ming Yang sender mølle til Norge

Ming Yang godkendt til 300 MW offshore i Kina

Mere fra EnergiWatch

Udkast til el-loft vækker utilfredshed

Den foreløbige udmøntning af el-loftet, som Energi- og Skatteministeriet har arbejdet på, mens Danmark har ventet på en ny regering, er diskriminerende og har mangler, mener man hos Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs