EnergiWatch

Alstom vil angiveligt afvise Siemens/MHI-bud

Ifølge Recharge er Alstoms hovedaktionær ikke vilde med tysk-japansk købstilbud.

Foto: Alstom

Alstom vil afvise det bud, som Siemens og Mitsubishi Heavy Industries sammen har lagt på det franske industriselskabs energiaktiviteter. Det skriver Frankfurter Allgemeine Zeitung onsdag ifølge Recharge News.

Ifølge avisen, der citerer unavngivne kilder, er vurderingen hos Alstom, at der med tilbuddet fra Siemens/MHI vil ske en uacceptabel opsplitning af Alstom. Det er salget af selskabets gasturbine-aktiviteter til Siemens, og dermed adskillelsen fra resten af virksomheden, der angiveligt møder modstand.

Ifølge den franske avis Le Parisien afviser storaktionæren Bouygues endvidere at sælge dele af sin aktiepost på knap 30 pct. af Alstom til Mitsubishi, noget der ellers var et led i de to bydende selskabers plan for overtagelse af dele af Alstom.

GE på vej med nyt bud på Alstom

Siemens/MHI: Alstom kan beholde sine møller

Siemens trumfer amerikansk Alstom-bud

Her er buddet på Alstom fra Siemens-Mitsubishi

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs