EnergiWatch

Hydratech efter stort underskud: Udover svindelsag klarer vi det hæderligt

Topchef i vind- og offshoreleverandøren Hydratech Industries vil ikke kommentere kostbar sag om svig og mener, at den skygger for et ellers fornuftigt år.

Foto: Hydratech Industries

2013 var et nyt hårdt år for jyske Hydratech Industries, som bl.a. leverer cylindre til offshoreindustrien og hydraulik og kølesystemer til vindmøllesektoren. Selskabet barberede godt nok lidt af underskuddet fra 2012, men måtte alligevel indkassere et minus på ca. 53 mio. kr.

Det kommer af svære markedsforhold og betalinger på selskabets gæld, men en pæn portion af underskuddet kommer også fra en sag om svig i selskabets amerikanske datterselskab, hvor ledelsen fandt "regnskabsmæssige besvigelser, som har haft væsentlig indflydelse på selskabets resultat."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs