EnergiWatch

Hydratech efter stort underskud: Udover svindelsag klarer vi det hæderligt

Topchef i vind- og offshoreleverandøren Hydratech Industries vil ikke kommentere kostbar sag om svig og mener, at den skygger for et ellers fornuftigt år.

Foto: Hydratech Industries

2013 var et nyt hårdt år for jyske Hydratech Industries, som bl.a. leverer cylindre til offshoreindustrien og hydraulik og kølesystemer til vindmøllesektoren. Selskabet barberede godt nok lidt af underskuddet fra 2012, men måtte alligevel indkassere et minus på ca. 53 mio. kr.

Det kommer af svære markedsforhold og betalinger på selskabets gæld, men en pæn portion af underskuddet kommer også fra en sag om svig i selskabets amerikanske datterselskab, hvor ledelsen fandt "regnskabsmæssige besvigelser, som har haft væsentlig indflydelse på selskabets resultat."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Kulforbruget er steget markant i 2021

Koldt vejr og lav produktion fra vindmøller betød, at de centrale kraftværker i Danmarks kulforbrug er steget med en tredjedel indtil videre i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs