EnergiWatch

Iberdrola dropper Vestas-projekt i USA

Det spanske energiselskab vil alligevel ikke opføre en ny vindpark i New Hampshire på 76 MW.

Foto: Vestas

Iberdrola Renewables, et datterselskab til det store spanske elselskab Iberdrola, dropper en planlagt vindfarm i New Hampshire i USA på 76 MW.

Iberdrola havde ellers allerede indgået en aftale om at sælge strømmen fra vindfarmen Wild Meadows, der skulle have bestået af 23 eksemplarer af Vestas' V112-3,3 MW-møller, men nu er planerne helt skrinlagt efter bøvl med myndighederne.

"Vores erfaringer kombineret med det politiske og regulatoriske klima i New Hampshire giver os ikke andre muligheder end at afslutte forsøget på at udvikle og investere 150 mio. dollar i den potentielle Wild Meadows-vindfarm," siger talsmand Art Sasse fra Iberdrola ifølge avisen New Hampshire Union Leader.

Iberdrola er i forvejen stødt på problemer med en anden vindfarm i staten, Groton, hvor selskabet er anklaget for at have lavet ulovlige ændringer ved projektet, efter at det var godkendt.

Wild Meadows stod oprindeligt til at bestå af Gamesa-møller, ligesom Groton gjorde, men i de seneste planlægningsdokumenter havde Vestas overtaget pladsen som leverandør.

Havvind: Store drenge med store balancer

Runevad: Vi skal give bedre servicetilbud

Siemens-chef lægger vægt på jysk fornuft og globale visioner

Iberdrola skuffede på driften

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs