EnergiWatch

Vestas ansætter ny chef for europæisk salgsenhed

Tyskfødte Christoph Vogel er ny chef for Vestas Central Europe.

Foto: Vestas

Vestas har endelig sat navn på den permanente afløser på posten som chef for regionskontoret Vestas Central Europe (CE). Det bliver tyskfødte Christoph Vogel, der overtager stillingen med effekt fra 1. juni, oplyser Vestas i en pressemeddelelse.

Han kommer til fra en stilling hos Johnson Controls og har tidligere arbejdet for Siemens og Boston Consulting Group.

Vestas Central Europe står for salget af Vestas' produkter i lande som Tyskland, Østrig, Rusland, Holland og Belgien samt Østeuropa og det sydlige og østlige Afrika.

Divisionen har været igennem en turbulent tid de seneste to og et halvt år. Den mangeårige leder af Vestas CE, Hans Jørn Rieks, forlod posten i starten af 2012 for at blive chef for Vestas Offshore - en stilling, han i øvrigt blev fyret fra en måned senere.

Hans afløser i Vestas CE, forlod selskabet i januar 2013, hvor den tidligere Nordex-chef Thomas Richterich blev ansat på midlertidig basis. Den aftale løb dog kun til nytår, og i de fem måneder siden da har Klaus Steen Mortensen, chef for Vestas Northern Europe, også båret kasketten som chef for Vestas CE.

Mystikken breder sig i Vestas-sagen

Vestas beskyldes for hævnmotiv

Magtkamp var hverdag i Vestas

Skarpt angreb på Vestas’ møllesalg til medarbejdere

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs