EnergiWatch

Comeback til Ditlev Engel

Den tidligere Vestas-boss, Ditlev Engel, er nu tilbage i dansk erhvervsliv. SE hyrer Engel som formand for ny tænketank.

I sensommeren 2013 var det fra den ene dag til den anden farvel til Mr. Vestas, da Ditlev Engel med øjeblikkelig varsel blev fyret. Men nu får Ditlev Engel comeback i dansk erhvervsliv. skriver Børsen.

Ditlev Engel oplyser i et interview med avisen, at han skal stå i spidsen for en ny tænketank - Big Future 2025. Tænketanken, der skal hjælpe danske virksomheder til at omstille til grøn og bæredygtig drift, bliver finansieret af energiselskabet SE, og får blandt andet også Hummel-ejer Christian Stadil med.

Tilmeld dig gratis nyhedsbreve fra EnergiWatch her

"Jeg har sagt ja, fordi jeg synes, det er spændende. Det er en god vision, og jeg har ikke mødt nogle, der ikke synes, det lyder rigtig spændende. Og så synes jeg, det er positivt at kunne bidrage med mine mange erfaringer fra maling og vindmøller. Forhåbentlig kan vi alle sammen bruge vores erfaringer positivt i dette," siger Ditlev Engel til Børsen.

Ditlev Engel afviser enhver snak om sin fortid hos Vestas over for avisen.

Læs det fulde interview med Ditlev Engel her.

Hvad nu Ditlev Engel?

Magtkamp var hverdag i Vestas 

Mere fra EnergiWatch

Ukrainsk energiselskab ramt af cyberangreb

Russiske hackere har angiveligt udført et cyberangreb mod Ukraines største privatejede energiselskab DTEK Group. Målet har været destabilisering, lyder det fra det ukrainske selskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs