EnergiWatch

Disse selskaber skal kæmpe om Horns Rev 3

Energistyrelsen har nu offentliggjort, hvilke selskaber der er blevet prækvalificeret til at byde at på den store Horns Rev 3 havvindmøllepark. "Svært at forestille sig et stærkere felt," siger direktør. Men der er ingen overraskelser.

Horns Rev 3 bliver med sine 400 megawatt noget mindre end London Array på billedet. Fire selskaber skal byde på parken, men der er ingen overraskelser i feltet. | Foto: London Array

Så er feltet sat. Energistyrelsen har fredag eftermiddag offentliggjort, hvilke fire selskaber der er kommet gennem nøleøjet og har prækvalificeret til at byde at på den 400 MW store Horns Rev 3 havvindmøllepark.

Som ventet er Dong Energy blevet godkendt, men derudover har også norske Statoil, tyske E.on og svenske Vattenfall fået tilladelse til at deltage i de kommende udbudsforhandlinger, hvor pris er eneste kriterium.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs