EnergiWatch

GE's vind-CEO: Alstom komplementerer os godt

Chefen for GE Wind mener, at Alstom's vindmølleforretning vil passe godt sammen med amerikanernes.

Chefen for GE's vindmølleforretning, Anne McEntee, kan få en offshore vindmølleforretning med ind under sit ansvarsområde, hvis det lykkes det amerikanske industrikonglomerat at købe Alstoms energiforretning. Hun ser gode komplementære områder hos det franske selskab.

"Det er et stort initiativ af vores bestyrelsesformand (Jeffrey R. Immelt, red) i forhold til at øge vores industrielle segment til 70+ pct.," sagde Anne McEntee på en vindmøllekonference i Las Vegas.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Med sidstnævnte refererede hun til selskabets mål om, at industriforretningen skal stå for 70 pct. af koncernens indtjening. Hun lagde ikke skjul på sin begejstring over initiativet og indikerede, at de to selskabers vindmølleforretninger passer godt sammen.

"Der er klart nogle gode komplementære områder, men handlen skal stadig først falde på plads. Vi skal igennem en masse myndighedsgodkendelser, så vi må se, hvordan aftalen afsluttes i forhold til, hvad der vil være komplementært for os," sagde hun.

GE's har budt 12,35 mia. euro (92 mia. kr.) for Alstoms energiforretning.

Se den fulde dækning af AWEA her.

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs