Endnu en storbank øger troen på Vestas

Endnu en storbank løfter troen på vindaktien. Denne gang er Société Générale på banen.
Det ser godt ud for Vests-toppen. CEO Anders Runevad og formand Bert Nordberg kan glæde sig over, at endnu en storbank hæver kursmålet. | Foto: Joachim Ladefoged
Det ser godt ud for Vests-toppen. CEO Anders Runevad og formand Bert Nordberg kan glæde sig over, at endnu en storbank hæver kursmålet. | Foto: Joachim Ladefoged
AF RITZAU FINANS

Analytikerne i den franske storbank Société Générale har løftet kursmålet for Vestas' aktie til 280 kr. fra tidligere 218 kr. Anbefalingen er stadig "køb".

Det fremgår af Bloomberg News.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Til sammenligning lukkede Vestas fredagens handel i 242,4 kr. efter en stigning på 1,3 pct.

Dermed følger Société Générale i halen på en række danske og internationale banker, der har øget troen på den danske vindmølleproducent.

Flere løfter troen på Vestas

HSBC, Nordea, Danske Bank, Jyske Bank og ABG Sundal Collier er blandt de banker, der har givet kursmålet et hårdt nøk i vejret. Endnu et sundhedstegn er, at Goldman Sachs for nylig indledte dækning af aktien med et kursmål på små 270 kr.

"Vestas-aktien er på en stærk op-trend, og der er ikke noget, der tyder på, at det er slut endnu," lød det eksempelvis forleden fra Nordeas private banking afdeling.

Den øgede tro på Vestas er især båret af fremgang på det amerikanske marked, hvor den afgørende skatterabat PTC ser ud til at blive forlænget. Usikkerhed om den har tidligere punkteret markedet i USA, men nu er tonernes anderledes positive, og det smitter af på Vestas aktien.

Vestas modtog i dag fredag to ordrer fra henholdsvis Filippinerne og Sydkorea. Det bringer den samlede ordrehøst fra nytår op på 739 megawatt. I dag meddelte Vestas også, at en større ordre fra USA er på trapperne.

Vestas får pæn ordre i Sydkorea

Britisk bank løfter Vestas-kursmål

Goldman Sachs anbefaler Vestas-køb

ABG Sundal: Ser Vestas nå kurs 300

Nyt markant løftet Vestas-kursmål

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også