EnergiWatch

GE fordoblede vindomsætning i første kvartal

General Electric leverede 646 møller i de tre forgange måneder.

General Electric havde stærk vækst i omsætningen inden for vedvarende energi, som primært udgøres af salget af vindmøller, i første kvartal. Ordreindgangen på vindmøller lå dog på et lavere niveau, end i samme periode sidste år.

Det oplyste selskabet i forbindelse med offentliggørelsen af sit regnskab for første kvartal 2014.

I de første tre måneder af året afskibede GE 646 møller, hvilket var over en fordobling i forhold til første kvartal 2013, hvor der blev sendt 301 møller af sted til kunderne.

Udviklingen afspejler et stærk ordreudvikling hen over 2013, hvilket nu bliver vekslet om til omsætning. Til gengæld lå ordreindgangen lavere i starten af 2014 end sidste år. Kunderne afgav i kvartalet nye bestillinger af 422 møller mod 584 enheder i første kvartal 2013.

Selskabet gentager forventningerne om leverance af omkring 3000 møller i 2014 - med en overvægt af leverancer i andet halvår.

"Vi vil eksekvere 1800 enheder af de 3000 enheder i tredje og fjerde kvartal, sagde finansdirektør Jeffrey S. Bornstein på en telekonference efter selskabets regnskab i fredags.

GE-chef til Storbritannien: Bliv i EU

GE på vej med massive grønne investeringer i EU

Mere fra EnergiWatch

Sverige udsætter elloft til marts

Mens man i Danmark insisterer på, at el-loftet skal gælde fra 1. december trods manglende lovgivning, udskyder svenskerne deres til 1. marts, fordi der heller ikke i Sverige har været tid til at få en national udmøntning på plads.

Nature Energy-topchef spår massiv vækst efter ejerskifte

Med oliegiganten Shell som ny ejer er danske Nature Energy klar til at forsvare sin position som markedsleder, når det globale potentiale om tusind og atter tusindvis af biogasanlæg skal indfries, siger adm. direktør, Ole Hvelplund.

Topchef vil tilføje nye forretningsben til OK

Andelsejede OK har en stribe datterselskaber, der går udover den traditionelle brændstofforretning, som har været kernen i selskabet gennem mere end 100 år. Ny direktør fortæller, at selskabet ser på at tilføje nye forretningsben.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs