Vindtyskere lukker låneaftale på 6,3 milliarder

Suzlon-ejede Senvion har forhandlet en ny forbedret låneaftale på plads.
Foto: Senvion
Foto: Senvion
AF RITZAU FINANS

Den tyske vindmølleproducent Senvion, tidligere Repower, har sikret sig en ny finansieringsramme, til når den nuværende på 750 mio. euro, som blev indgået i maj forrige år, udløber til august i år.

Sent mandag meddelte Senvion, at selskabet, der er en del af Suzlon-gruppen, verdens femtestørste vindmølleproducent, har underskrevet en aftale med et konsortium af banker om et treårigt syndikeret lån på 850 mio. euro (6,35 mia. kr.). Finansieringsstrukturen er ikke synderligt anderledes end for den nuværende aftale, fremgår det.

Styrket tro på notering af Senvion

I alt deltager 14 internationale banker og kreditforsikringsselskaber i finansieringen, der ifølge Senvion i betydelig grad blev overtegnet.

Blandt bankerne er BayernLB, Commerzbank og Deutsche Bank.

"Specielt i det nuværende politiske og økonomiske klima i vores sektor er tilliden fra vores banker og kreditforsikringsselskaber en bekræftelse af Senvions strategiske orientering. Stigningen på de 100 mio. euro i vores kreditfaciliteter sender også et stærkt signal til vores kunder," udtaler Marcus A. Wassenberg, finansdirektør i Senvion, i meddelelsen.

Ny vindnotering vil ikke ryste Vestas

Senvion vinder pæn ordre i Skotland

Tyskere installerer nyt havmølle-våben

Nordex runder 10.000 MW-milepæl

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs