EnergiWatch

Rederiforeningen sætter fokus på offshore

Danmarks Rederiforening har oprettet et nyt udvalg med fokus på offshore, og det er på tide, mener forenigen.

Foto: LM Wind Power

Det nye offshore-udvalg i Danmarks Rederiforening har haft sit første møde i slutningen af maj og er nu en fast del af rederiforeningen.

Ifølge Jan Fritz Hansen, vicedirektør, var det godt at få rederiet på banen nu:

"Vi har længe følt, at vi har kunnet fokusere endnu mere på offshore. Det er jo faktisk en perle i Det Blå Danmark, der selv i krisetider har leveret vækst og beskæftigelse. I udvalget vil vi blandt andet tale om rammevilkårene for maritimt offshore i Danmark og på de regulatoriske områder, der påvirker området," sagde han i forbindelse med oprettelsen af udvalget.

Det nye udvalg bakkes op af den afdeling for offshore, som rederiforeningen oprettede i december. Det er også offshorechef Michael Wengel-Nielsen fra afdelingen, som bliver formand for offshoreudvalget.

Udsigt til ny jobfest i den britiske offshore-sektor

Alfa Laval køber Frank Mohn for 13 mia NOK

Statoil modarbejder grønne EU-mål

Britisk oliearbejder dræbt i Brasilien

Mere fra EnergiWatch

Sverige udsætter elloft til marts

Mens man i Danmark insisterer på, at el-loftet skal gælde fra 1. december trods manglende lovgivning, udskyder svenskerne deres til 1. marts, fordi der heller ikke i Sverige har været tid til at få en national udmøntning på plads.

Nature Energy-topchef spår massiv vækst efter ejerskifte

Med oliegiganten Shell som ny ejer er danske Nature Energy klar til at forsvare sin position som markedsleder, når det globale potentiale om tusind og atter tusindvis af biogasanlæg skal indfries, siger adm. direktør, Ole Hvelplund.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs