EnergiWatch

Suzlon mindsker underskud

Den indiske vindmølleproducent har stadig store problemer med indtjeningen.

Den indiske vindmøllekoncern og Vestas-konkurrent Suzlon landede et underskud i regnskabsårets tredje kvartal på 10,8 mia. rupees. Det var

mindre end det underskud på 11,5 mia. rupees, som var resultatet i det tilsvarende kvartal året før.

Resultatet blev opnået på baggrund af en omsætning, der steg til 50,6 mia. rupees fra 40,7 mia rupees i det tilsvarende kvartal i 2012/13.

Suzlon udpeger dansk EMEA-direktør

"Vi rapporterer tab primært grundet, lavere omsætning, valutabevægelser og restruktureringsomkostinger," forklarer finansdirektøren i Suzlon Kirti Vagadia til Bloomberg News.

Ordreindgangen i kvartal faldt til 913 MW fra 1104 MW.

Den karismatiske formand for selskabet, Tulsi Tanti, noterer, at selvom selskabet "har gjort vigtige fremskridt på nogle områder, har det været et skuffende kvartal på det operationelle område og der er stadig meget at gøre"

I forbindelse med regnskabet meddelte det indiske selskab, at det overvejer at sælge sin drifts- og vedligeholdelsesenhed i Indien, og at det vil rejse 800 mio. rupees ved udstedelse af præferenceaktier.

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs